Wie zijn de mensen van Helder HRM?

Ons team. Arjan Molendijk, Marjolein Jacobs-Ruijter, Désirée Ruijters en Laura Eulderink vormen samen het team van vakspecialisten van Helder HRM. Hun gezamenlijke ervaring strekt zich uit over verschillende branches en is opgedaan van uitvoerend tot managementteam-niveau. Zij hebben een stijl van werken die zich kenmerkt door aandacht, betrokkenheid en toegankelijkheid in combinatie met vakinhoudelijke kundigheid. De aanpak is pragmatisch, resultaat- en oplossingsgericht.

Arjan Molendijk

Arjan Molendijk is in het HRM-vak begonnen in personeels- en salarisadministratie. Na enkele jaren ervaring koos hij voor verbreding in zijn vak en volgde de HBO opleiding Personeel en Arbeid en later een post HBO opleiding Bedrijfskunde. Arjan is een echte allround HRM-er met leidinggevende ervaring. Hij is een uitstekende adviseur en coach voor medewerkers, leidinggevenden en HRM-professionals.

Marjolein Ruijter

Marjolein Jacobs-Ruijter is na haar HBO-studie Economisch Linguïstisch gestart in de arbeidsbemiddeling. Daar heeft ze commerciële en leidinggevende ervaring opgedaan. In haar rol als Business Manager stonden personeelsadvies, accountbeheer, HRM en coaching van medewerkers centraal.

Marjolein is een positieve en enthousiaste professional met een hoge drive om resultaat te behalen. Ze hecht hierbij veel waarde aan de relaties die ze opbouwt en creëert een optimale samenwerking voor de lange termijn door middel van focus en persoonlijke benadering.  Als Werving & Selectie verantwoordelijke maakt dit Marjolein dé gesprekspartner voor opdrachtgevers.

 

Laura Eulderink

Laura Eulderink heeft haar passie voor HRM ontdekt gedurende de verbredende minor HR van de HBO opleiding Facility Management. Na haar studie heeft ze zich verder ontwikkeld in haar functie als projectintercedent. Haar persoonlijke missie is het verbinden en verblijden van mens en organisatie.

Bij Helder HRM gaat Laura de focus leggen op werving en selectie van (potentiële) operators voor diverse organisaties in Twente. Laura kenmerkt zich door haar kritische blik, maar bovenal door haar grote betrokkenheid. Door de juiste match te maken tussen de behoeftes van de organisaties en de wensen van de kandidaten kan ze de juiste verbinding maken voor een optimaal succes.

 

Désirée Ruijters

Désirée Ruijters zit sinds begin 2000 in het HRM-vak vormgegeven door haar HBO opleiding Personeel & Arbeid. Désirée heeft bij verschillende ondernemingen, zowel in de industrie als in de dienstensector, als HRM Adviseur gewerkt. Door haar brede ervaring op HRM-vlak en de verschillende branches is Désirée een echte generalist die vanuit integrale aanpak haar klanten doeltreffend bedient.