Wie zijn de mensen van Helder HRM?

Ons team. Arjan Molendijk, Marjolein Jacobs-Ruijter, Thomas ter Pelle en Marsha Scholten-Meijer vormen samen het team van vakspecialisten van Helder HRM. Hun gezamenlijke ervaring strekt zich uit over verschillende branches en is opgedaan van uitvoerend tot managementteam-niveau. Zij hebben een stijl van werken die zich kenmerkt door aandacht, betrokkenheid en toegankelijkheid in combinatie met vakinhoudelijke kundigheid. De aanpak is pragmatisch, resultaat- en oplossingsgericht.

Arjan Molendijk

Arjan Molendijk is in het HRM-vak begonnen in personeels- en salarisadministratie. Na enkele jaren ervaring koos hij voor verbreding in zijn vak en volgde de HBO opleiding Personeel en Arbeid en later een post HBO opleiding Bedrijfskunde. Arjan is een echte allround HRM-er met leidinggevende ervaring. Hij is een uitstekende adviseur en coach voor medewerkers, leidinggevenden en HRM-professionals.

Marjolein Jacobs-Ruijter

Marjolein Jacobs-Ruijter is na haar HBO-studie Economisch Linguïstisch gestart in de arbeidsbemiddeling. Daar heeft ze commerciële en leidinggevende ervaring opgedaan. In haar rol als Business Manager stonden personeelsadvies, accountbeheer, HRM en coaching van medewerkers centraal.

Marjolein is een positieve en enthousiaste professional met een hoge drive om resultaat te behalen. Ze hecht hierbij veel waarde aan de relaties die ze opbouwt en creëert een optimale samenwerking voor de lange termijn door middel van focus en persoonlijke benadering.  Als Werving & Selectie verantwoordelijke maakt dit Marjolein dé gesprekspartner voor opdrachtgevers.

Thomas ter Pelle

Thomas ter Pelle heeft zijn HBO opleiding Human Resource & Business Management afgerond bij Helder HRM. Met zijn onderzoek naar de baan- en organisatieaantrekkelijkheid van foodoperators in regio Twente is het startschot gegeven voor zijn carrière. Nu is hij als HR en Werving & Selectie adviseur werkzaam en zorgt zijn frisse blik op het vakgebied voor nieuwe inzichten.

Thomas is een analytische HR-professional met oog voor detail. In zijn werk streeft hij naar optimale tevredenheid voor alle betrokken partijen. In de samenwerking staat Thomas sterk in zijn adviseursrol en fungeert hij graag als sparringpartner. Het komen tot een kwalitatief goede oplossing samen met de opdrachtgever is altijd zijn doel.

Marsha Scholten-Meijer

Marsha heeft de opleiding Commerciële Economie op het hbo afgerond en is opgeleid tot mediator. In haar werkverleden heeft zij ervaring opgedaan in werving & selectie, conflictbemiddeling en coaching. Als ZZP’er is zij werkzaam voor Helder HRM als Mediator en Coach. Marsha is daarnaast ook vrijwilliger bij de Buurtbemiddeling Enschede.

Marsha’s werkwijze kenmerkt zich door haar persoonlijke en positieve benadering. Haar kracht ligt in het boven krijgen van de onderste steen en het geven van concrete handvatten in coaching- en mediationtrajecten. Het begeleiden van deze verschillende trajecten geeft Marsha energie, die erg aanstekelijk werkt.