Leerlingoperators met affiniteit voor food

Twente

Organisatie

Voor diverse foodbedrijven in Twente zijn we op zoek naar Leerling Operators.

Het betreffen fulltime functies in dynamische werkomgevingen waarbij wordt gewerkt in een 2, 3, 4 of 5 ploegensysteem. De opleidingskosten worden volledig vergoed door de organisatie waar je komt te werken.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Leerling Operator word je intern en extern opgeleid tot Operator. In die functie ben je uiteindelijk zelfstandig verantwoordelijk voor een deel van het productieproces. Je verzorgt het eerste lijnsonderhoud en je bent in staat kleine defecten en storingen aan de machines zelf te verhelpen. Daarnaast bouw je productielijnen met je team om. Alles is er op gericht om het productieproces zonder stagnaties en voorspelbaar te laten verlopen.

Deze functie vereist

De motivatie en het doorzettingsvermogen om een opleiding tot operator te behalen op BBL niveau 2, 3 of 4. Wanneer je dit succesvol behaald is de kans op een vaste baan gegarandeerd!

Je hebt relevante ervaring in een productieomgeving. Jouw kennis van de Nederlandse taal is goed in woord en geschrift. Je bent in staat het werk goed te organiseren, kunt overzicht houden, werkt graag in teamverband, durft anderen aan te spreken op zijn/haar verantwoordelijkheid en bent flexibel ingesteld. Daarnaast heb je affiniteit met techniek.

Solliciteren

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. Stuur je sollicitatie, overtuig ons in minimaal 5 regels, voeg je CV toe en wie weet drinken wij binnenkort samen een kopje koffie. Dan kunnen we samen bepalen welk foodbedrijf het beste bij je past.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op middels een mail naar talent@helder-hrm.nl of bel 074-256 9676.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: