Logistieke functies met certificaten aangeboden!

Overijssel

Organisatie

Voor meerdere foodbedrijven in Overijssel zijn wij op zoek naar logistieke toppers, met of zonder hef- en reachtruckcertificaten: deze certificaten zijn via ons te behalen!

Jouw verantwoordelijkheden

Als logistiek medewerker verricht je veel verschillende werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct verplaatsen en klaarzetten van geproduceerde artikelen. Daarnaast voer je een aantal administratieve werkzaamheden uit, zoals het inboeken en bijhouden van voorraden. Je ontvangt en controleert goederen die aangeleverd zijn door derden en je zorgt ervoor dat deze op tijd klaar staan voor productie.

Deze functie vereist

Je beschikt over mbo werk- en denkniveau. Een heftruck- en reachtruckcertificaat is een benodigde bij een functie als logistiek medewerker maar kan, bij een goede motivatie, behaald worden via ons. Je beheerst daarnaast de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tenslotte ben je bereid om te werken in een verschoven dagdienst of ploegendienst, uiteraard met bijbehorende ploegentoeslag.

Solliciteren

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. Stuur je sollicitatie, overtuig ons in minimaal 5 regels en voeg je CV toe. Wellicht spreken we je dan gauw en kunnen we samen bepalen welk foodbedrijf het beste bij je past.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op middels een mail naar talent@helder-hrm.nl of bel 074-256 9676.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: