Management assistent juridisch (0,6/0,7 FTE)

Oldenzaal

Organisatie

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vier verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft haar eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule, momenteel hebben wij 64 winkels in beheer. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Jouw verantwoordelijkheden

In de functie van Management assistent ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve werkzaamheden op de centrale administratie van onze winkelformule in Oldenzaal.

Het takenpakket ziet er als volgt uit:
– Mede verantwoordelijk voor een optimaal verzorgde administratie. Hierbij denken we o.a. aan het opstellen en bewaken van overeenkomsten met projectontwikkelaars, huurkoopovereenkomsten en huurcontracten met onze franchisers;
– Het beheren van data van het productassortiment waaronder de inkoop- en verkoopprijzen in het systeem. Wijzigingen doorvoeren in bestel- en kassasystemen. Hieromtrent contacten met leveranciers onderhouden en de communicatie naar de winkels verzorgen;
– Het uitwerken van het prijsbeleid en –beheer van producten voor de winkels. Het wekelijks verzamelen en analyseren van winkelomzetten;
– Controle uitoefenen op betalingen en mede verantwoordelijk voor debiteurenbeheer;
– Administratieve ondersteuning bieden bij voorkomende werkzaamheden, o.a. voor de verbouwing, inrichting en opening van nieuwe winkels.

Deze functie vereist

– Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting MER, sterke financiële juridische achtergrond;
– Enige jaren relevante werkervaring binnen een juridisch team;
– Je hebt een no-nonsense mentaliteit, bent adequaat, nauwkeurig, assertief en zeker ook resultaat gericht met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
– Vanzelfsprekend heb je een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel in woord als geschrift;
– Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in haar schoenen staat.

Solliciteren

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie mailen naar marjolein@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Marjolein Jacobs-Ruijtervia bovenstaand mailadres of bel naar 0648178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: