Trade Marketeer (1,0 FTE)

Achterhoek

Organisatie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Trade Marketeer. Onze opdrachtgever is een grote organisatie in de foodsector.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Trade Marketeer ben jij bezig met het ontwikkelen en implementeren van het marketingbeleid. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het analyseren van de markt, het signaleren van kansen en bedreigingen, welke je door vertaalt naar accountplannen. Daarnaast houd je je ook bezig met het positioneren van de producten en het imago. Dit vereist een grote mate van creativiteit en passie voor food. Kortom we zoeken in jou een veelzijdige collega die mee wil bouwen aan de bekendheid van de producten en bedrijfsnaam.

Deze functie vereist

• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaren werkervaring in de retail en/of foodservice, onder andere als Trade Marketeer en/of Productmanager
• Je bent analytisch sterk, proactief en creatief. Daarbij denk je in oplossingen.
• Je bent communicatief vaardig en sterk in projectmatig werken waarbij je van nature het voortouw neemt.
• Je bent ambitieus en hebt een no-nonsense mentaliteit.
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Solliciteren

Werving & selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Overtuig ons d.m.v. een korte motivatie. Voeg tevens je uitgebreide CV toe. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Marjolein Jacobs-Ruijter via marjolein@helder-hrm.nl of je belt 06-48178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: