Enthousiaste Junior Marketeer (1,0 FTE)

Denekamp

Organisatie

apetito B.V. is gevestigd in Denekamp en is onderdeel van de internationale apetito-groep. apetito heeft al 60 jaar ervaring in het bereiden van maaltijden en het ontwikkelen van totaaloplossingen voor uiteenlopende doelgroepen, zoals zorginstellingen, kinderopvangcentra maar ook particulieren. In Europa genieten dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen van de maaltijden van apetito.

Jouw verantwoordelijkheden

Als gevolg van groei zijn wij per direct op zoek naar een junior marketeer die ons team komt versterken. In deze functie ondersteun je de gehele marketingafdeling en krijg je de kans om ervaring op te doen op het terrein van productmanagement. Je voert zelfstandig marketingactiviteiten uit op basis van het landelijke marketingbeleid en de door je senior collega’s opgestelde activiteitenplannen.

Wat ga je o.a. doen?
– Het (mede) ontwikkelen van nieuwe producten en assortimentscatalogi
– Het verzorgen van een nauwkeurige administratie van productdata
– Het creëren van content (website, social en (e-)newsletters)
– Het verzorgen van analyses en dashboards

Deze functie vereist

– Afgeronde HBO opleiding commerciële economie, marketing of communicatie
– Ca. 2 jaar relevante werkervaring
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift
– Affiniteit met food en een goede beheersing van MS Office
– In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Denekamp

Ben jij die enthousiaste zelfstarter met een goed gevoel voor smaak en vormgeving en werk je accuraat, resultaatgericht en gestructureerd, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als junior marketeer maak je deel uit van een enthousiast marketingteam binnen een internationale omgeving. Met zowel B2C- als B2B-klanten bieden we je een werkveld dat volop mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard kun je daarnaast rekenen op een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Werving & selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Overtuig ons waarom jij de geschikte junior marketeer bent voor apetito. Voeg tevens je uitgebreide CV toe. Wij nemen de sollicitatie alleen in behandeling als deze is voorzien van een motivatie.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: