Manager Technische Dienst (1,0 FTE)

Gelderland

Organisatie

Voor een voedingsmiddelenconcern in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een Hoofd Technische Dienst.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Hoofd Technische Dienst heb je de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid voor de operationele activiteiten van de Technische Dienst en activiteiten die uitgevoerd worden door derden. Je doet verbetervoorstellen op het gebied van technische zaken met inachtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften en hygiëne-eisen. Je draagt met jouw team (4 fte) zorg voor de uitvoering van preventief onderhoud, het adequaat oplossen van storingen en het modificeren van de fabriek en machines binnen de daarvoor opgestelde budgetten. Je bent daarvoor zelf ook met enige regelmaat op de werkvloer aanwezig. Je bent lid van het MT op locatie en neemt deel aan het dagelijkse operationele overleg, de VGWM vergaderingen en diverse werkgroepen. Je rapporteert aan de Plantmanager.

Onder jouw verantwoordelijkheden valt o.a.:
– Voorbereiding van de uit te voeren werkzaamheden o.b.v. planning, zodanig dat een doelmatige en efficiënte werkuitvoering kan plaatsvinden.
– Uitvoeren van het onderhoud- en reparatieproces, zodanig dat het productieproces minimale stagnatie ondervindt en wordt voldaan aan de eisen t.a.v. veiligheid, milieu, kwaliteit en efficiency.
– Continu verbeteren van de afdeling(en).
– Het naleven van richtlijnen en instructies.
– Het behartigen van personele aangelegenheden.

Deze functie vereist

– HBO werk- en denkniveau.
– Opleiding richting werktuigbouw/elektrotechniek.
– Kennis van hydrauliek/pneumatiek, koeltechniek en PLC techniek.
– Leidinggevende ervaring in een technische functie.
– Kennis van WCM, VCA en NEN.

(Werkervaring in de voedingsmiddelenbranche is een grote pré.)

Solliciteren

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie mailen naar laura@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Laura Eulderink via bovenstaand mailadres of bel naar 0653254789.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: