Manager Technische Dienst (1,0 FTE)

Overijssel en Gelderland

Organisatie

Voor diverse foodbedrijven in Overijssel en Gelderland zijn wij op zoek naar een Manager Technische Dienst.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Manager Technische Dienst geeft je leiding aan het team van de Technische Dienst en ben je verantwoordelijk voor de machines en de productielijnen. Tevens draag je zorg voor de inkopen van technische materialen en de daarmee samenhangende administratie. Verder behoren onder andere tot de kerntaken:
– Opstellen onderhoudsbeleidsplan; besturen en aanpassen
– Voldoen aan wet en regelgeving en zorgdragen voor implementatie van gestelde eisen
– Nakomen van richtlijnen met betrekking tot arbo-, milieu en veiligheid
– Het onderhouden van contacten met externe instellingen welke betrekking hebben op onderhoud van de gebouwen en terreinen
– Het continu verbeteren van de technische resultaten.

Deze functie vereist

De juiste kandidaat beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding aangevuld met jarenlange relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in bij voorkeur een productie/ levensmiddelenomgeving. De juiste kandidaat heeft een hands-on instelling, weet prioriteiten te stellen, is commercieel ingesteld en organisatorisch en communicatief sterk onderlegd. Door middel van het motiveren, stimuleren en ontwikkelen van jouw medewerkers streef je naar een optimale staat en beschikbaarheid van het productieapparaat.

Solliciteren

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie mailen naar laura@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Laura Eulderink via bovenstaand mailadres of bel naar 0653254789.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: