Medewerker Projecten & IT (1 FTE)

Holten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen in de Benelux en Europa.

Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit vier warehouse- locaties uitgeleverd en opgehaald van en naar alle relevante marktpartijen middels een uitgebreid distributie netwerk.

Jouw verantwoordelijkheden

Als medewerker Projecten en IT ben je het 1e aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde storingen. Eerstelijns problemen los je grotendeels zelf op, overige IT-storingen op netwerk- en serverniveau zet je door naar onze externe IT-dienstverleners. Applicatiestoringen geef je door aan je collega’s voor afhandeling. Daarnaast behoort het vertalen van wensen van management, gebruikers en opdrachtgevers naar automatiseringsoplossingen tot je takenpakket. Je neemt samen met onze IT-dienstverleners deel aan projecten. Als medewerker Projecten en IT maak je onderdeel uit van de Projecten en IT-afdeling. Een beschikbaarheidsdienst buiten kantoortijden maakt uiteindelijk onderdeel uit van deze functie. Je komt te werken in een cultuur die ondernemend, open en informeel is en waar geen dag hetzelfde is: nieuwe onderwerpen en nieuwe uitdagingen!

Deze functie vereist

– Afgeronde ICT-opleiding op MBO+ of HBO-niveau is een pre
– Maximaal 3 jaar werkervaring, werkervaring is geen vereiste
– Kennis van Active Directory, Ivanti Workspace, VMware, Windows Server 2008-2016, Exchange Server
– Analytisch, nauwkeurig en stressbestendig
– Flexibiliteit, snel kunnen schakelen in onze dynamische organisatie
– Servicegerichte en collegiale instelling

Solliciteren

Wil jij werken bij een modern, dynamisch en ondernemend familiebedrijf?
Je kan jouw sollicitatie sturen naar laura@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je vragen? Dan kan je terecht bij Laura Eulderink via bovenstaand mailadres of bel naar 0653254789.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: