Medewerker Projecten & IT (1 FTE)

Holten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen in de Benelux en Europa.

Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit vier warehouse- locaties uitgeleverd en opgehaald van en naar alle relevante marktpartijen middels een uitgebreid distributie netwerk.

Heb jij:
– Affiniteit met IT?
– Ervaring binnen een logistieke organisatie? Of ervaring met logistieke processen?
– En ben jij communicatief vaardig?

Dan hebben wij bij onze opdrachtgever een mooie functie beschikbaar als Medewerker Projecten & IT. Je zal onderdeel zijn van een team van 5 medewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de IT en Projecten.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Medewerker Projecten en IT ben je het 1e aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde storingen. Eerstelijns problemen los je grotendeels zelf op, overige IT-storingen op netwerk- en serverniveau zet je door naar onze externe IT-dienstverleners. Applicatiestoringen geef je door aan je collega’s voor afhandeling. Daarnaast behoort het vertalen van wensen van management, gebruikers en opdrachtgevers naar automatiseringsoplossingen tot je takenpakket. Je neemt samen met onze IT-dienstverleners deel aan projecten. Als medewerker Projecten en IT maak je onderdeel uit van de Projecten en IT-afdeling. Een beschikbaarheidsdienst buiten kantoortijden maakt uiteindelijk onderdeel uit van deze functie. Je komt te werken in een cultuur die ondernemend, open en informeel is en waar geen dag hetzelfde is: nieuwe onderwerpen en nieuwe uitdagingen!

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je je kan ontwikkelen op het gebied van IT en Logistiek? En waar je als (starter) kan doorgroeien binnen een mooi familiebedrijf in Holten?

Ben jij iemand met een opleiding richting Logistiek en heb je affiniteit met IT? Dan is deze vacature ook voor jou zeker interessant.

Deze functie vereist

– Afgeronde opleiding richting ICT / Logistiek of Bedrijfskunde op MBO-niveau
– Maximaal 3 jaar werkervaring, werkervaring is geen vereiste
– Kennis van logistieke processen

Omschrijf jij jezelf als analytisch, nauwkeurig en stressbestendig?
En ben je daarnaast flexibel en kan je snel schakelen in een dynamische organisatie?
Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken.

Solliciteren

Wil jij werken bij een modern, dynamisch en ondernemend familiebedrijf?
Je kan jouw sollicitatie sturen naar laura@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je vragen? Dan kan je terecht bij Laura Eulderink via bovenstaand mailadres of bel naar 0653254789.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: