Logistiek Medewerker (1,0 FTE)

Oldenzaal

Organisatie

Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vier verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met een groeiend aantal winkels. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Als Logistiek Medewerker ben je werkzaam in het Logistiek Centrum in Oldenzaal.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Logistiek medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de verlading van de op de productielocatie geproduceerde artikelen naar het betreffende warehouse. Werkzaamheden worden in dagdienst of een 3 ploegencyclus verricht.

Het takenpakket ziet er als volgt uit:
– Het ontvangen van producten van de productieafdeling, conform richtlijnen. Dit impliceert dat artikelen worden opgeslagen in de koelcel, rekening houdend met terugkoeltijden. Vervolgens worden pallets geseald en verladen in de oplegger;
– Het verrichten van administratieve werkzaamheden waaronder het opboeken, middels scanning, van ontvangen voorraden in het ERP-systeem. Verder worden de vrachtbrieven uit het ERP systeem gegenereerd;
– Verantwoordelijk voor aanname en controle van ontvangen goederen, aangeleverd door derden. Deze goederen inboeken en labels uitdraaien;
– Het verwerken van retourgoederen, waaronder emballage.

Deze functie vereist

Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2/3, bij voorkeur in de richting Logistiek, aangevuld met Heftruck- en eventueel reachtruckcertificaat. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je kennis van de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van HACCP.

Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een stressbestendige en flexibele team-player die zich graag verder wil ontwikkelen.

Solliciteren

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie mailen naar marjolein@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Marjolein Jacobs-Ruijtervia bovenstaand mailadres of bel naar 0648178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: