QA-Manager

Holten

Organisatie

In november 2019 werd voor het negende jaar de top 40 van meest inspirerende bedrijven bekend gemaakt. Dit bedrijf kwam voor het eerst deze lijst binnen op nummer 29!

Zij zijn een van de grondleggers van plantaardig vlees. In de ontwikkeling van deze categorie nemen zijn al vanaf 1990 een voortrekkersrol. Hun vleesvervangende producten zijn er voor iedereen die minder vlees wil eten. Als marktleider in Nederland willen zij mensen in beweging brengen om ook te veranderen en minder vlees te eten. Wil jij onderdeel uitmaken van hun ‘Goodness Revolution’?

Bij dit bedrijf in Holten is een vacature vrijgekomen op de afdeling Kwaliteitsdienst in de functie van QA Manager.

Jouw verantwoordelijkheden

In de functie van QA Manager draag je zorg voor het totale kwaliteitsbeleid, de interne kwaliteitsprocessen en adequate informatievoorziening met betrekking tot product en kwaliteit.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:
– Vertalen van wet- en regelgeving en uitgangspunten van de organisatie op het gebied van kwaliteit naar concrete richtlijnen, systemen en procedures voor de uitvoeringsorganisatie, en is verantwoordelijk voor de realisatie hiervan;
– Beheerder en auditor van de kwaliteitshandboeken en –procedures;
– Als QA Manager ben je de link tussen de kwaliteitsafdeling en de productieafdelingen;
– Verantwoordelijk voor het volgen van ontwikkelingen in de markt op het gebied van wetgeving, calamiteiten en incidenten;
– De functie vraagt een nauwe samenwerking met proceseigenaren en –deelnemers binnen de verschillende organisatieonderdelen.

Je geeft leiding aan 1-5 medewerkers (QC en Specificatiebeheer) en rapporteert aan de Plantmanager/ Operationeel Directeur.

Deze functie vereist

Wij zijn op zoek naar iemand die:
– Beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur Levensmiddelentechnologie;
– Meerdere jaren werkervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare functie binnen een soortgelijke organisatie;
– Kennis heeft van Bestmix en kwaliteitssystemen;
– Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal vereist is;
– Die over de volgende eigenschappen beschikt: stressbestendig, projectmatig, pragmatisch en daadkrachtig.

Solliciteren

Spreekt het je aan om onderdeel uit te maken van een inspirerende organisatie? En wil jij jouw steentje bijdragen aan de ‘goodness Revolution’ door mensen een alternatief voor vlees te bieden?

Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels talent@helder-hrm.nl
Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Marjolein Jacobs-Ruijter; 0648178096/ marjolein@helder-hrm.nl

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: