Zelfstandige HR Adviseur (PT/FT)

Hengelo (OV)

Organisatie

Ons HRM-adviesbureau is gevestigd in Hengelo (OV). Zoals onze naam al doet vermoeden hebben wij een heldere aanpak. We zijn in onze dienstverlening concreet, transparant, pragmatisch en zoeken daarin de beste oplossing.
Of het nu gaat om een HRM-adviesvraag, uitvoering van HR-beleid, coaching of Werving & Selectie; Helder HRM besteedt veel aandacht aan het grondig inventariseren van de behoeftes. Waardoor is de behoefte aan hulp ontstaan, waar wil je als opdrachtgever naartoe, zijn er andere mogelijkheden dan de geijkte paden?
We werken met een team van medewerkers in loondienst en ZZP’ers. Omdat niet iedereen van ons de hele week op kantoor is, plannen we regelmatig klankbordgesprekken en lunches om de samenwerking optimaal te houden en betrokken bij elkaar te blijven.
We zijn allemaal best verschillende types en vullen elkaar goed aan. De overeenkomst is dat we professionals zijn en ons werk met veel plezier en gedrevenheid doen.

Jouw verantwoordelijkheden

Maatwerk, kwaliteit en pragmatische aanpak zijn sleutelwoorden in jouw functie als HR Adviseur. Doordat je de vraag van de klant scherp analyseert, bied je elke klant een passende oplossing. Je geeft advies maar voert ook op interim basis HR-opdrachten uit voor de klant. Daarnaast draag jij je steentje bij op het gebied van recruitment. Je krijgt ruimte en verantwoordelijkheid om voor jouw opdrachtgevers het beste werk te leveren.
In deze functie kun je je ondernemerskwaliteiten inzetten om resultaat te behalen. Je commerciële talenten laat je tot bloei komen. Je aandeel en het resultaat van je werk zijn groot, jij bent operationeel verantwoordelijk en zorgt voor de groei van je “eigen” toko. Je werkt vanuit ons mooie kantoor in Hengelo.

Deze functie vereist

• Je bent een zelfstarter die goed georganiseerd en gestructureerd kan werken;
• Je bent een commercieel talent dat houdt van netwerken, zowel intern als extern;
• Je hebt dan ook een waardevol zakelijk netwerk;
• Bij alles wat je doet blijf je gefocust op kwaliteit;
• Je bent een ondernemer die kansen ziet en benut;
• Je hebt doorzettingsvermogen;
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur P&A, CE);
• Je hebt enige jaren werkervaring als HR professional/ Recruiter

Solliciteren

Wil jij als zelfstandige aan de slag maar toch de voordelen hebben van het werken in een team? Laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent om ons team te versterken. Stuur naast je motivatie je uitgebreide CV naar marjolein@helder-hrm.nl. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op via Marjolein Jacobs; 06-48178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: