Trade Marketeer (0,8-1,0 FTE)

Achterhoek

Organisatie

Onze klant is een dynamische organisatie die snel groeit. Ze leveren een uitgebreid assortiment consumentenproducten, dat zowel onder bekende A-merken als onder de private labels van grote retailers op de markt worden gebracht. Het belangrijkste A-merk is een jong en energiek merk met de uitdagende ambitie uit te groeien tot een favoriet merk voor de Nederlandse consument. Werken bij onze klant betekent werken in een no-nonsense omgeving, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Trade Marketeer maak je onderdeel uit van het Category Development team. Samen met je collega’s uit dit team ben je de aanjager als het gaat om innovatie in de categorieën. Je weet het assortiment op een krachtige wijze neer te zetten, waarbij je een win-win situatie creëert voor de eigen organisatie en de retailers. Je rapporteert in deze functie aan de Category Developent Manager en verzorgt samen met een collega Trade Marketeer alle trade en shopper marketing werkzaamheden.

Onder de werkzaamheden valt onder andere:
– Het verstevigen en uitbouwen van sterke relaties met de retailers aan de hand van categorie-analyses en schapadviezen.
– Het neerzetten van een inspirerende visie op elke categorie.
– Het begeleiden van nieuwe productlanceringen met krachtige en overtuigende communicatie, adviezen, handelsargumentatie en instore-marketingplannen.
– Samen met marketing werken aan een effectieve shopper marketing mix die zorgt voor zichtbaarheid en doorstroming het merk in de winkel.
– Uitvoeren, interpreteren en doorvertalen van shopperonderzoek.

Deze functie vereist

Je bent een consultant die met scherpe analyses en overtuigende argumenten komt, als het gaat om jouw vakgebied. Je hebt een creatief brein waarmee je shopgedrag weet te sturen, met onder andere doeltreffende activaties.

We zijn op zoek naar iemand die:
– beschikt over een hbo/wo-diploma in de richting van marketing.
– 3-4 jaar ervaring heeft in de FMCG branche, in marketing of sales.
– marktdata kan analyseren en om kan zetten in concrete plannen.
– ervaring heeft in het inrichten van schappenplannen.
– overtuigingskracht heeft, communicatief vaardig is en goed in een team kan werken.
– creatief is en beschikt over sterke analytische vaardigheden.

Solliciteren

Werving & selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Overtuig ons d.m.v. een korte motivatie. Voeg tevens je uitgebreide CV toe. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Marjolein Jacobs-Ruijter via marjolein@helder-hrm.nl of je belt 06-48178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: