Productmanager Private Label (Fulltime)

Holten

Organisatie

Bij Vivera geloven wij dat het leven mooier is als je minder vlees eet en daarom willen wij iedereen in beweging brengen om een verschil te maken. Wereldwijd komen steeds meer mensen in actie. Ze zoeken naar een manier om invulling te geven aan hun eigen verandering. Hoe groot of klein die ook is. Vivera wil mensen hierbij helpen. Onze belangrijkste missie is iedereen die wil minderen, lekkere en makkelijke alternatieven voor vlees te bieden. En jij mag meedenken hoe we dat het beste kunnen doen. Wij produceren al dertig jaar de lekkerste plantaardige vleesvervangers, maar staan altijd open voor nieuwe verfrissende ideeën.

Jouw verantwoordelijkheden

De populariteit van vleesvervangers neemt razendsnel toe. Dat merk jij als productmanager als geen ander. Dagelijks werk jij aan de uitbreiding en optimalisatie van het assortiment vleesvervangers in de supermarkten. Elke dag zit vol nieuwe uitdagingen; is het product op tijd uitontwikkeld, is de verpakking op tijd gereed en zijn alle betrokken afdelingen op de hoogte? Wij zoeken een productmanager die onze meest uitdagende projecten betreft productintroducties van a tot z kan begeleiden! Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Verantwoordelijkheden:
Als productmanager ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Je begeleidt uiteenlopende projecten voor onze private label klanten. Dit kunnen zowel organisatorisch als technisch vrij complexe projecten zijn, maar jij beschouwt ze als een uitdaging. Je luistert naar je klant en denkt mee in innovatieve oplossingen. Vervolgens stuur en coördineer jij de producten door onze interne organisatie. Jij houdt continu overzicht over het proces en je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne organisatie als de klanten. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Voor jou is ieder project belangrijk. Je denkt graag mee bij de start van een project en voelt je verantwoordelijk om het project tot een goed resultaat te begeleiden. Je doet net een stapje extra om de verwachtingen van je klant te overtreffen, zonder de belangen van Vivera uit het oog te verliezen. Je beseft je maar al te goed dat een tevreden klant terugkomt.

Waarom wil jij in deze functie aan de slag?
• Jij wilt werken bij een innovatief bedrijf dat een bijdrage levert aan het oplossen van een wereldprobleem!
• Jij zelf invulling geeft aan deze functie. Je doet dit op jouw manier. Resultaat staat voorop.
• Je graag wilt werken in een dynamische organisatie en aan een mooi product. Geen dag is hetzelfde!
• De functie van productmanager een prachtige stap is in jouw carrière als ambitieuze professional.

Deze functie vereist

• Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau;
• Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van productmanagement/marketing en weet projecten succesvol af te ronden;
• Je hebt bij voorkeur ervaring in de food sector;
• De Engelse taal beheers je uitstekend;
• Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor, je houdt vast tot het optimale resultaat is behaald;
• Je schakelt snel tussen onze diverse klanten en onze interne organisatie, hierbij communiceer je makkelijk en op een natuurlijke manier. Zo weet je mensen mee te krijgen;
• Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hier resoluut naar; jij neemt je verantwoordelijkheid;
• Jij denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel dan weer innovatief. Het belangrijkste is dat je de klant- en organisatiewensen voorop hebt staan.

Solliciteren

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie mailen naar marjolein@helder-hrm.nl of reageren via de link.
Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Marjolein Jacobs-Ruijter via bovenstaand mailadres of bellen naar 06-48178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: