QA Officer (0,8- 1,0 FTE)

Holten

Organisatie

Aan de slag voor een van de meest inspirerende organisaties van Nederland?
Op donderdag 14 november 2019 werd voor het negende jaar de top 40 van meest inspirerende organisaties bekend gemaakt: Vivera kwam voor de eerste keer binnen in deze lijst en wel op nummer 29!

Vivera is een van de grondleggers van plantaardig vlees. In het ontwikkelen van de categorie nemen wij al sinds 1990 een voortrekkersrol. Vivera vleesvervangende producten zijn er voor iedereen die minder vlees wil eten. Als marktleider in Nederland willen wij mensen in beweging brengen om ook een verandering te maken. Omdat wij geloven dat het leven mooier is als je minder vlees eet.

Jouw verantwoordelijkheden

Doe mee met de Vivera ‘Goodness Revolution’ als QA Officer!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse QA taken binnen de afdeling QA/QC/QS op onze productielocatie te Holten. Je bent ondersteunt de QA Manager bij de zorg voor het totale kwaliteitsbeleid, de interne kwaliteitsprocessen en adequate informatievoorziening met betrekking tot product en kwaliteit. Daarnaast organiseer en begeleid je de interne en externe audits, en gaat aan de slag met de afhandeling van de correctieve acties. Je adviseert de productieafdelingen op jouw vakgebied en bent niet verlegen om je mening te geven. Je treedt op als gesprekspartner voor je collega’s binnen Vivera, de klanten en toeleveranciers over kwaliteit gerelateerde problemen.

Deze functie vereist

Je beschikt over een afgeronde HBO/ WO opleiding bij voorkeur Levensmiddelentechnologie. Je hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke branche en/of functie waarbij we affiniteit met vleesvervangers als een pré beschouwen. Je hebt kennis van kwaliteitssystemen. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij goede beheersing van de Duitse en Engelse taal vereist is.

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Stuur je CV samen met een korte motivatie naar talent@helder-hrm.nl of reageer direct via onze website.
Voor vragen kun je terecht bij Marjolein Jacobs; 06-48178096 of via marjolein@helder-hrm.nl

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: