HELDER HRM VACATURE

HR Manager / MT-lid / 0,6 – 1 fte

Ben jij die HR professional die toe is aan een volgende stap in zijn/haar HR loopbaan en in staat is om groei te faciliteren? Werk je graag in een omgeving waar serieuze aandacht is voor medewerkers en hun persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismaking!

Bij ACtronics word je onderdeel van een jonge dynamische onderneming die binnen de automotive industrie marktleider is op het gebied van elektronica revisie.

De functie

In deze generalistische functie ben je als HR Manager verantwoordelijk voor de bewaking van de uitvoering én naleving van het HR-beleid binnen ACtronics. Je hebt zowel een operationele als tactische rol en zet de bedrijfsstrategieën om in HR-beleid.

Je werkt nauw samen met het MT (6 collega’s) om een HR-strategie te ontwikkelen en implementeren die niet alleen de bedrijfsdoelstellingen ondersteunt, maar ook de individuele groei en tevredenheid van de medewerkers bevordert. Je bent sparringpartner voor het management, rapporteert aan de directie en vertegenwoordigt HR in het MT. Tevens geef je leiding aan een collega, die onder jouw verantwoording de HR administratie uitvoert. Naast de dagelijkse, operationele werkzaamheden heb je de volgende projecten op je agenda komen te staan zijn: Employer Branding, Talentmanagement en Vitaliteit.

Wat breng je mee?

  • Je bent daadkrachtig, gepassioneerd, energiek en weet op een natuurlijke manier mensen mee te krijgen en verbinding te creëren;
  • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM;
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring in een vergelijkbare allround HR-functie;
  • Kennis en ervaring met personeels-en salarisadministratie en verzuimbegeleiding;
  • Hands-on mentaliteit met een zelf startend vermogen;
  • Kennis van arbeidsrecht, de Wet verbetering poortwachter en overige HR-gerelateerde wet- en regelgevingen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je communiceert open en transparant en kan gemakkelijk schakelen;
  • Affiniteit met techniek.

Wat biedt ACtronics jou?

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën, initiatieven én ondernemerschap. ACtronics is een bedrijf dat internationaal georiënteerd is en staat voor de levering van de beste gereviseerde elektronische componenten in de mobiliteitsbranche. Dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar de lijnen kort zijn en persoonlijke aandacht en ontwikkeling wordt gewaardeerd en aangemoedigd.

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met daarna bij goed functioneren een baan voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op een uitstekend salaris (€4.600 – €5.500 o.b.v. fulltime), reiskostenvergoeding, de mogelijkheid je eigen tijd in te delen, goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, deelname aan het pensioenfonds PME, 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

 Over ACtronics

ACtronics timmert al bijna 20 jaar aan de weg en is gespecialiseerd in het reviseren van elektronische auto-onderdelen. Dit helpt niet alleen om de levensduur van onderdelen en voertuigen te verlengen, maar vermindert ook de milieu-impact van de auto-industrie op onze planeet. ACtronics is Europees marktleider en heeft vestigingen in diverse landen. Op het Almelose hoofdkantoor, waar inmiddels zo’n 125 medewerkers werkzaam zijn, staan ‘native speakers’ klanten vanuit Zweden tot aan Portugal in hun eigen taal te woord. Ondanks de groei van het bedrijf is de informele sfeer en de laagdrempeligheid hetzelfde gebleven. Wie hart voor techniek heeft en diepgang zoekt, komt hier absoluut aan zijn of haar trekken. Medewerkers kunnen een eigen inbreng leveren en ideeën realiseren. En de groei van ACtronics schept volop kansen om ook zelf te groeien in het opvallende bedrijfspand in Almelo, geheel in de huisstijlkleur paars.

Interesse?

Helder HRM verzorgt de Werving en Selectie voor ACtronics. Voor vragen over de functie van HR Manager of over het bedrijf kun je contact opnemen met Marieke Bruns (06 – 28420319) of Marjolein Jacobs (06 – 48178096). Als je wil solliciteren dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie op talent@helder-hrm.nl

 Neem contact op

Helder HRM
Lasondersingel 151
7514 BR Enschede

053 – 8200 918

info@helder-hrm.nl

of vul het formulier onderaan de pagina in om te solliciteren.

 

Solliciteren op deze vacature?

Vul onderstaand formulier in en stuur je CV mee. Wij nemen dan contact met je op.

sollicitatieformulier

Maximum file size: 12MB