De organisatie Helder HRM

Wie zijn wij?

Marjolein Jacobs en Marieke Bruns vormen de organisatie Helder HRM. Met ieder hun eigen expertise vullen zij elkaar als business partners heel goed aan.

  In de vele opdrachten die zij voor bedrijven en organisaties in de regio Twente en daarbuiten uitvoeren, versterken zij elkaar en de organisatie door te werken met en vanuit elkaars kernkwaliteiten.

  Marjolein Jacobs

  Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

  Marjolein is haar loopbaan gestart in de arbeidsbemiddeling. Jarenlang was zij leidinggevende binnen de organisatie USG People. In die functie kreeg ze vaak te maken met personele uitdagingen binnen bedrijven en organisaties. En zo is ze in de rol van Business Manager gegroeid waarbij ze managers mocht coachen en begeleiden in hun leidinggevende positie en diverse teams heeft aangestuurd en getraind.

  Voor diverse organisaties heeft zij vanuit Helder HRM personeelsadvies gegeven. Ook is het trainen van groepen en coaching 1 op 1 haar heel goed toe te vertrouwen. Marjolein heeft een positieve drive en is op een enthousiaste manier heel resultaatgericht. Het is voor haar een sport om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen!

   

  Marieke Bruns

  Ieder mens is uniek!

  Marieke heeft haar sporen als Human Resource Adviseur ruimschoots verdiend in het bedrijfsleven. In diverse toonaangevende bedrijven was zij dé sparringpartner als het ging om het oplossen van personele vraagstukken. Zij heeft op operationeel en tactisch niveau uitvoering gegeven aan het HR- en organisatiebeleid.

  Als partner bij Helder HRM is Marieke op haar best als ze medewerkers bij opdrachtgevers in hun kracht kan zetten. Dit doet ze door ze coachend te begeleiden in hun rol. Als het om verzuimreductie en/of begeleiding gaat, weet Marieke waar ze over praat. Met veel geduld en wijsheid gaat ze personele uitdagingen steeds weer aan!

   

  Wil je een afspraak maken met Marjolein of met Marieke?

  Laat je gegevens dan achter op deze website. Een van hen neemt dan binnen 2 dagen contact met jou op.