Wie zijn de mensen van Helder HRM?

Ons team. Arjan Molendijk, Marjolein Jacobs-Ruijter en Michelle Mobron vormen samen het team van vakspecialisten van Helder HRM. Hun gezamenlijke ervaring strekt zich uit over verschillende branches en is opgedaan van uitvoerend tot managementteam-niveau. Zij hebben een stijl van werken die zich kenmerkt door aandacht, betrokkenheid en toegankelijkheid in combinatie met vakinhoudelijke kundigheid. De aanpak is pragmatisch, resultaat- en oplossingsgericht.

Marjolein Jacobs-Ruijter

Marjolein Jacobs-Ruijter is na haar HBO-studie Economisch Linguïstisch gestart in de arbeidsbemiddeling. Daar heeft ze commerciële en leidinggevende ervaring opgedaan. In haar rol als Business Manager stonden personeelsadvies, accountbeheer, HRM en coaching van medewerkers centraal.

Marjolein is een positieve en enthousiaste professional met een hoge drive om resultaat te behalen. Ze hecht hierbij veel waarde aan de relaties die ze opbouwt en creëert een optimale samenwerking voor de lange termijn door middel van focus en persoonlijke benadering.  Als Werving & Selectie verantwoordelijke maakt dit Marjolein dé gesprekspartner voor opdrachtgevers.

Michelle Mobron

Na haar HBO studie Journalistiek werkt Michelle inmiddels alweer enige tijd in het dynamische recruitment vak. Haar specialisme ligt in de arbeidsbemiddeling in de Food en de Logistiek, maar ook hierbuiten legt ze de juiste verbindingen.

Michelle is een enthousiaste en toegankelijke recruitmentspecialist die als doel heeft om de juiste bedrijvenen de juiste mensen met elkaar te verbinden. Op deze manier kan een kandidaat zijn/haar ambities nastreven en bieden we bedrijven de mogelijkheid om te groeien. Zo werken we samen aan de toekomst. Haar doel is het overtreffen van verwachtingen door het maken van de juiste match.

 

Arjan Molendijk

Arjan Molendijk is in het HRM-vak begonnen in personeels- en salarisadministratie. Na enkele jaren ervaring koos hij voor verbreding in zijn vak en volgde de HBO opleiding Personeel en Arbeid en later een post HBO opleiding Bedrijfskunde. Arjan is een echte allround HRM-er met leidinggevende ervaring. Hij is een uitstekende adviseur en coach voor medewerkers, leidinggevenden en HRM-professionals.