Wie zijn de mensen van Helder HRM?

Marjolein Jacobs-Ruijter en Marieke Prinsen vormen samen het duo van Helder HRM. Hun gezamenlijke ervaring en specialisme strekt zich uit over verschillende branches en is opgedaan van uitvoerend tot managementteam-niveau. Zij hebben een stijl van werken die zich kenmerkt door aandacht, betrokkenheid en toegankelijkheid in combinatie met vakinhoudelijke kundigheid. De aanpak is pragmatisch, resultaat- en oplossingsgericht.

Marjolein Jacobs-Ruijter

Marjolein Jacobs-Ruijter is haar carrière gestart in de arbeidsbemiddeling. Daar heeft ze commerciële en leidinggevende ervaring opgedaan. In haar rol als Business Manager stonden personeelsadvies, accountbeheer, HRM en coaching van medewerkers centraal.

Marjolein is een positieve en enthousiaste professional met een hoge drive om resultaat te behalen. Ze hecht hierbij veel waarde aan de relaties die ze opbouwt en creëert een optimale samenwerking voor de lange termijn door middel van focus en persoonlijke benadering.  Dit maakt Marjolein dé gesprekspartner voor opdrachtgevers.

Motto van Marjolein:
Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Marieke Bruns- Prinsen

Na het behalen van haar opleiding Personeel & Arbeid heeft Marieke diverse HR-posities ingevuld bij o.a. Johma, Qizini en Bonfait. Hier heeft ze vooral op operationeel en tactisch niveau uitvoering gegeven aan het HR-en organisatiebeleid. Werving, verzuimbegeleiding en coaching is voor haar bekend terrein.

Marieke is een positief en optimistisch persoon met veel geduld, ze gaat een uitdaging niet uit de weg en zal altijd proberen een oplossing te vinden. Enerzijds wordt ze enthousiast van het laten (op)bloeien van mensen, maar daarnaast ook van het aanbrengen van structuur in processen. Kwaliteit gaat bij haar boven kwantiteit, waardoor te allen tijde optimaal resultaat wordt behaald in haar werk.

Motto van Marieke
:
Ieder mens is uniek!