Training en Coaching

Extra begeleiding

Helder HRM heeft een aantal praktische trainingen om vaardigheden bij medewerkers verder te ontwikkelen. Vanuit onze HRM-expertise kun je ook bij Helder HRM terecht voor functionele coaching en voor praktische workshops op het gebied van leiderschap en communicatie.  Als je werknemer dreigt vast te lopen, biedt Helder HRM individuele coaching. Zorgvuldigheid en aandacht staan daarbij hoog in het vaandel.

Heeft jouw bedrijf een eigen HRM- afdeling en heeft jouw HRM-professional vakinhoudelijke begeleiding nodig? Ook een (beginnend) leidinggevende kan soms extra hulp gebruiken in de ontwikkeling van zijn of haar rol. Het hebben van een spiegel, het krijgen van praktische handvatten en tips zijn daarbij heel welkom.

Helder HRM heeft ruime ervaring in het coachen van professionals in verschillende functies om hen effectiever te laten functioneren.

Daarnaast kunnen we medewerkers die niet goed op hun plek zitten in de juiste richting helpen door middel van loopbaanbegeleiding en/of DISC assessments.

Maatwerktraining

Helder HRM biedt trainingen. Denk aan verzuimbegeleiding, gesprekstechnieken, functionerings- en beoordelingsgesprekken en selectievaardigheden. Wij faciliteren maatwerktraining om de effectiviteit van de training te kunnen waarborgen.