Mensen maken het succes binnen jouw organisatie!

Medewerkers die een actieve bijdrage leveren aan het succes van jouw organisatie én het beste uit zichzelf halen. Wij van Helder HRM helpen daar graag bij. Ons HR-adviesbureau heeft voor elk HRM-vraagstuk een oplossing in huis.
Vanuit onze expertise geven wij helder advies en faciliteren wij praktische oplossingen voor de personele kant van jouw organisatie. Je hebt bijvoorbeeld versterking nodig in je team, je hebt te maken met verzuim, of je moet afscheid nemen van een collega. Zaken die je goed wilt regelen, conform actuele wet- en regelgeving. Helder HRM is jouw rechterhand bij deze kwesties.

Werving en selectie

Kosteloos opstellen van een HR beleid en zorgen voor groei en ontwikkeling van je medewerkers?
Stimuleer je verdere ontwikkeling van uw medewerkers? Ook wanneer ze al langer in dienst zijn? Door te investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling worden organisaties succesvoller en beter in het behouden en binden van talent. Bij HR beleid gericht op groei en ontwikkeling van de medewerkers houden wij ons onder andere bezig met:
– Het opstellen van uitgebreide functieprofielen met bijbehorende competenties;
– Het vormgeven van een Performance Management Systeem dat naadloos aansluit op de functieprofielen waarin de beoordelingscyclus professioneel vorm gegeven wordt en gebruik wordt gemaakt van diverse instrumenten;
– Het opstellen van een uitgebreid introductie/inwerkprogramma (personeelshandboek) voor nieuwe medewerkers;
– Het coachen en begeleiden bij de uitvoering van de ontwikkelgesprekken.

Bekostiging van bovenstaande werkzaamheden is mogelijk met de SLIM-subsidieregeling.  Hierdoor kan Helder-HRM zich kosteloos inzetten voor jouw organisatie. Hierbij werken wij samen met onze partner Aavas Subsidieadvies. Samen met hen zorgt Helder-HRM voor volledige afhandeling van de aanvraag en verantwoording van de subsidiegelden. Jij kan je daardoor blijven concentreren op de dagelijkse werkzaamheden in jouw organisatie.

Heb je interesse in kosteloze HR – ondersteuning op het gebied van groei en ontwikkeling van jouw medewerkers en heb je behoefte aan een deskundige partner? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak! Dit kan in deze tijd uiteraard ook middels een video-gesprek.

Marjolein Jacbos-Ruijter
T: 06-48178096
E: marjolein@helder-hrm.nl