Mensen maken het succes!

Daar zijn wij van overtuigd bij Helder HRM. En met deze instelling helpen wij organisaties met hun vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Door onze uitgebreide HRM ervaring zijn wij in staat om deze vraagstukken op een pragmatische manier op te lossen. Met ons grote netwerk in Oost-Nederland en voornamelijk in de foodbranche, kunnen wij zowel opdrachtgevers als kandidaten helpen met hun volgende stap en zorgen we op deze manier voor een win-win situatie.

Opdrachtgevers

Met onze verschillende HRM oplossingen kunnen wij bij elk vraagstuk helpen. Naast HR advies bieden wij ook een zorgvuldige werving- & selectieprocedure om zo de ideale kandidaat voor jou als werkgever binnen te halen. Benieuwd welke oplossingen wij bieden? Klik hier.

Kandidaten

Wij kijken niet alleen naar opleiding en ervaring: wij kijken verder. Wat zijn jouw persoonlijke interesses en waar wil je naartoe in de toekomst? Deze persoonlijke aandacht maakt dat juist wij jou kunnen helpen met het zetten van de volgende stap in jouw loopbaan. Ben jij toe aan een volgende stap? Neem dan gerust contact met ons op.

Foodbranche

Binnen de foodbranche hebben wij een breed netwerk en uitgebreide ervaring, dit maakt ons uniek in Twente. Wij zetten dit netwerk en deze ervaring dan ook graag in bij onze dienstverlening. Binnen de foodbranche hebben wij regelmatig vacatures in verschillende functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sales, Marketing en Supply Chain functies, maar ook Operators. Benieuwd naar onze actuele vacatures? Klik hier.