Brand Manager

Sta jij open voor een smaakvolle kennismaking?
Voor Intersnack te Doetinchem zijn wij op zoek naar een ambitieuze

Brand Manager (0,8-1,0 FTE)
 

De organisatie
Intersnack Nederland is een internationale speler met sterke merken. Zij zijn onderdeel van de Intersnack Group, een aanbieder van zoute snacks, chips, noten en aanverwante producten zoals pindakaas.

In Nederland zijn ze te vinden in de hoofdvestiging in Doetinchem en daarnaast in Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn hun sterke punten. Je hebt vast weleens iets van ze gegeten, ze produceren van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Ze produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, POM-BÄR en bijvoorbeeld Tyrrells, maar ook onder private labels voor retailers.

Intersnack heeft de ambitie om de positie van de nummer twee merkenspeler in Nederland en België verder te verstevigen. Met de merken Chio, POM-BÄR en Tyrrells bedienen ze de behoefte van consumenten in de chips en noten categorie. Chio is het mainstream merk gericht op jongvolwassenen, POM-BÄR het merk voor gezinnen met kinderen en Tyrrells is het premium merk voor de betere borrelplank.

Om de ambitie te realiseren werken ze met een zeer gedreven team van professionals in consumer marketing, customer & shopper marketing, sales en supply chain. Het team wordt aangestuurd door de Commercieel Directeur en bestaat uit 14 personen.

De functie
Ter uitbreiding is er een functie ontstaan van Brand Manager in het consumer marketingteam dat bestaat uit vier personen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het versterken van de marktpositie van één van de merken, met als doel het vergroten van het marktaandeel in afzet en omzet. Hierbij heb jij de lead in de doorvertaling van strategie naar executie en daarmee de invulling van de marketingmix. In de driehoek van Brand marketing, Shopper & customer marketing en Sales ben jij de stuwende kracht van het succes van jouw merk. Binnen het brand marketingteam werk je samen met de andere brandmanagers en rapporteer je aan de senior brand manager.

Verantwoordelijkheden

 • Het significant vergroten van de positie van het merk in Nederland en België;
 • Verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en uitvoering van de marketingactiviteiten;
 • Ontwikkeling en doorvertaling van nieuwe producten naar de markt;
 • Verzamelen, rapporteren, analyseren en interpreteren van marktdata en consumenten inzichten.

Wie ben jij?

 • Je hebt enkele jaren ervaring in FMCG-marketing;
 • Je bent HBO of WO opgeleid in een relevante studie richting;
 • Je hebt de drive om het verschil te maken met relatief jonge merken in een competitieve markt;
 • Ondernemen zit je in het bloed;
 • Je leert snel.

Waar kom je te werken?
Intersnack is groot genoeg om voorop te kunnen lopen, klein genoeg om nog steeds ondernemend, flexibel en persoonlijk te blijven. Ook dat is Intersnack, dat voel je. De sfeer is goed, iedereen kent elkaar en de lijnen zijn prettig kort. Dat maakt dat ze gericht kunnen blijven inspelen op de wensen en behoeften van klanten en consumenten maar ook van medewerkers. Zo zijn lange dienstverbanden en interessante carrièrepaden eerder regel dan uitzondering. De kantoor werkplekken zijn modern en prettig. Dat laatste geldt ook voor de productieomgevingen waar ze volop investeren in innovatie, veiligheid, efficiëntie en ergonomie. Bij Intersnack zorgen ze zo voor talloze geluks- of gezondheidsmomentjes bij consumenten in heel Nederland.

Wat ze bieden:
Een leuke, afwisselende en uitdagende functie bij een van Europa’s grootste producenten van hartige snacks. De kans om te groeien in een omgeving die teamwork en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Natuurlijk bieden ze een marktconform salaris en secundaire voorwaarden, maar ook de kans om je te onderscheiden door je professionaliteit en prestaties, en vooruitgang te boeken in een uitdagende omgeving die elke medewerker ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Het is mogelijk enkele dagen vanuit huis te werken.

Interesse?
Helder HRM verzorgt exclusief de Werving en Selectie voor deze functie van brand manager. Heb je interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie naar marjolein@helder-hrm.nl, voor vragen kun je bellen met Marjolein Jacobs op 0648178096.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

 • 1. Persoonlijke gegevens

 • 2. Bijlagen uploaden

 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
 • 3. Privacyverklaring