Cliënt assistent/ financieel administratief medewerker (0,8-1,0 FTE)

Arend & Markslag B.V. is een gespecialiseerde en onafhankelijke Family Office. Wij zijn werkzaam voor cliënten in heel Nederland en gevestigd in Almelo en Winterswijk. Wij hebben vermogende privépersonen en hieraan gelieerde holding- en investeringsvennootschappen als cliënten. Wij zijn géén accountantskantoor. Maar we leveren wel diensten die daarop lijken!

De basis van onze activiteiten is de ontzorging van onze cliënten bij het financieel administratieve en fiscale beheer van het (familie) vermogen. Deze ontzorging is breed. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij investerings- en beleggingsactiviteiten. Wij begeleiden ook actief bij transacties in onroerend goed en private equity. Maar zeker ook het administratieve proces is belangrijk: denk aan de jaarrekening en vermogensrapportages.

Wij werken samen met externe partijen op een breed terrein met afwisselende uitdagingen onder het motto “never a dull moment”. Ons huidige team van ongeveer 30 personen bestaat uit ex-accountants, ex-bankiers, cliënt managers en cliënt assistenten.

Voor ons kantoor in Almelo zoeken we een
Cliënt assistent/ financieel administratief medewerker (0,8-1,0 FTE)

In deze functie ben je ondersteunend aan de cliënt managers en partners en houd je je bezig met de administratie van onze klanten, een zeer interessant klanttype waar veel verschillende financiële handelingen bij komen kijken. Hiervoor is veel onderlinge afstemming nodig met de cliënt managers die verantwoordelijk zijn voor de klant. Eigen inbreng voor het optimaliseren van werkwijzen en processen wordt gewaardeerd.

Taken
De functie bestaat uit de volgende hoofdaspecten:

  • Het verzorgen van administraties van holding – en investeringsvennootschappen;
  • Het verzorgen van fiscale aangiften;
  • Het ondersteunen bij de opstelling van periodieke financiële rapportages (voorbeeld: vermogensrapportages);
  • Het ondersteunen van onze partners bij allerlei vraagstukken die onze cliënten hebben;

Wat vragen we van jou?
We zijn op zoek naar een betrouwbare persoonlijkheid die goed kan omgaan met vertrouwelijke gegevens. Daarnaast ben je communicatief vaardig en weet je de samenwerking op de juiste momenten op te zoeken.

Overige wensen die we hebben bij jouw profiel:
– Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting bedrijfsadministratie;
– Je bent detailgericht en punctueel;
– Je hebt een goede kennis van Microsoftprogramma’s, kennis van AFAS is een pré;
– Je bent een gedreven persoon en leergierig.

Wat bieden wij
Wij verlenen bijzondere diensten aan onze cliënten. Dat zullen wij toelichten en verduidelijken in een persoonlijk gesprek. We bieden jou in ieder geval een dynamische werkplek met niet alledaagse werkzaamheden. Onze cliënten zitten niet stil en daarom wij ook niet. In de eerste plaats bieden wij een omgeving waarin je veel kunt leren en waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is geen stek voor een “job hopper”: we gaan voor de langdurige relatie met onze medewerkers. Wij bieden je ook een omgeving waar alle werkzaamheden worden uitgevoerd op hoog niveau, waarbij we streven naar continuïteit bij alle relaties die wij aangaan. Het voordeel van werken bij een Family Office ten op zichtte van een accountantskantoor is dat je in deze functie niet in een strak keurslijf zit, de urendruk is minder en medewerkers kunnen zich naar eigen wens ontwikkelen, eigen inbreng worden gewaardeerd.

Solliciteren
Deze werving en selectie van deze functie ligt in handen van Helder HRM. Stuur jouw CV en motivatie naar talent@helder-hrm.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Marjolein Jacobs; marjolein@helder-hrm.nl / 0648178096.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring