Medewerker Goederenontvangst (MBO/verschoven dagdienst/32-40 uur)

Ben jij degene die altijd overzicht weet te bewaren en gedisciplineerd kan werken? Controle uitoefenen is jouw middle name en veel verantwoordelijkheden ga je niet uit de weg. Dan wensen wij je alvast welkom bij Bonfait!

Bij Bonfait B.V. bereiden ze dagelijks verse maaltijden en salades voor supermarkten en food-service, voor klanten in Nederland en andere Europese landen. Ca. 200 betrokken collega’s, met passie voor lekker eten en gevoel voor kwaliteit, bereiden samen een gevarieerd aanbod aan pure maaltijden waar je blij van wordt. In de basis wordt op traditionele wijze gekookt, waardoor de pure smaak behouden blijft en er geen kunstmatige hulpstoffen hoeven te gebruiken. Daaromheen verlopen diverse processen geautomatiseerd en gestandaardiseerd, om dagelijks zoveel mogelijk klanten met een constante kwaliteit te kunnen bedienen. Sinds 25 januari 2021 maakt Bonfait als zelfstandige werkmaatschappij, onderdeel uit van de Van Loon Group.

 

Wat ga je doen?

Je bent samen met 5 collega’s verantwoordelijk voor de aanname en boeken van grondstoffen (zoals aardappelen, kruiden, vlees en groente) en verpakkingen. Je helpt bij het lossen van de vrachtwagens. Je leest de vrachtbrieven en controleert de binnenkomende grondstoffen. Je verwerkt de binnengekomen grondstoffen en verpakkingen administratief in het ERP-systeem. De geleverde producten worden vervolgens door jou weggezet in het magazijn met behulp van een (elektrische) palletwagen of stapelaar. Mocht je nog geen certificaat hiervoor hebben, dan kun je deze intern behalen.

 

Wil je werken in een fijne informele en dynamische werkomgeving? Met collega’s die hard werken en plezier hebben met elkaar? Dan bieden wij jou:

 • Om te starten een tijdelijk contract en als het ons beiden bevalt, dan zetten we dat om naar een vast contract.
 • Een fulltime functie voor 40 uur per week in een verschoven dagdienst (32 uur per week is ook bespreekbaar).
 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en is volgens CAO Gemaksvoeding.
 • 25 vakantiedagen + 15 atv dagen per jaar en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen.
 • Goede pensioenvoorziening en collectiviteitskorting bij verzekeringen.

 

Om Medewerker Goederenontvangst te worden heb jij:

 • Een MBO-diploma richting Logistiek of Voedingsmiddelen (MBO niveau 3 is een pré). Beschik je over een MBO-diploma op niveau 2 dan is de bereidheid om op termijn een MBO-diploma op niveau 3 te behalen een absolute must.
 • Je bent voldoende communicatief vaardig om je collega’s van andere afdelingen te woord te staan (persoonlijk, telefonisch of per e-mail).
 • Je hebt ervaring met het werken met een stapelaar of bent bereid hiervoor een interne cursus te volgen.
 • Je hebt ervaring met magazijnbeheer.

 

Behoefte aan een prettige werkplek, fijne werksfeer met gezellige collega’s? Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons goede redenen waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die aangevuld met je uitgebreide CV naar marjolein@helder-hrm.nl (of via de solliciteer button op onze site). Voor vragen kun je contact opnemen met Marjolein Jacobs; 0648178096.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

 • 1. Persoonlijke gegevens

 • 2. Bijlagen uploaden

 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
 • 3. Privacyverklaring