Stagiair HR: Ben jij opzoek naar een uitdagende HR meewerkstage?

Hengelo

Organisatie

Wij zijn Helder HRM, een kleine organisatie met een groot netwerk, gevestigd in Hengelo Overijssel. Vanaf september 2014 hebben wij weer plek voor een leergierige maar ook gezellige HR stagiair.

Ondernemers en leidinggevenden kunnen bij ons terecht voor al hun vragen op personeelsgebied. Dit kunnen vragen zijn over instroom, inzet en uitstroom van personeel. Binnen deze gebieden behandelen wij operationele en beleidsmatige vraagstukken. We hebben een integrale, praktische en duurzame aanpak. We starten altijd met een uitgebreid bodemonderzoek om zo te weten waar het bedrijf nu staat, waar het naar toe wil en het belangrijkste, hoe hij daar gaat komen. Door dit bodemonderzoek kunnen we maatwerk leveren. Wij zijn een klein, professioneel en ambitieus team dat het beste wil voor haar klant en hiervoor de handen uit de mouwen steekt.

Jouw verantwoordelijkheden

Je verricht een actieve en vooral meewerkende stage voor drie dagen in de week. Je ondersteunt ons team daarbij op het gebied van werving & selectie en P&O vraagstukken. Denk bij werving & selectie aan het opstellen van aansprekende vacatureteksten, gesprekken met kandidaten en de administratieve afwikkeling die bij een werving & selectie procedure hoort. Hierbij maken wij gebruik van een geavanceerd ICT-systeem.

Bij P&O vraagstukken kijken we samen per vraag welke rol je hierin kunt vervullen. Enkele voorbeelden zijn het voorbereiden van functieomschrijvingen en personeelshandboeken. Daarnaast krijg je de gelegenheid een grote rol te spelen in onze nieuwsbrief welke elk kwartaal verschijnt.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid jezelf te kunnen ontwikkelen. Je collega’s zijn vakbekwaam, gedreven en de werksfeer is open, informeel en collegiaal.

Deze functie vereist

Je bent een MBO student in de richting HRM of Secretarieel;
Je bent een HBO student in de richting HRM en je zit nog in het begin van je opleiding;
Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en zaken op te pakken;
Je werkt accuraat en toont initiatief.

Solliciteren

Enthousiast?
Mail dan je motivatie voorzien van Curriculum Vitae naar desiree@helder-hrm.nl. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 074-256 96 76. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.helder-hrm.nl

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring