Adviseur W&S: Wil jij als echte business partner bij jouw opdrachtgevers invulling geven aan W&S?

Hengelo

Organisatie

Onze klanten zijn uniek, daarom leveren wij unieke oplossingen voor hun personeelsvragen. Niet de standaard Werving- & Selectieprocedure maar doen wat past bij het bedrijf en de vraagstelling. Dit is de werkwijze van Helder HRM. Door deze manier van werken doen bedrijven steeds vaker een beroep op onze dienstverlening om hen te ondersteunen.

Wij zoeken dan ook een ondernemende, innovatieve en daadkrachtige Adviseur Werving & Selectie.

Jouw verantwoordelijkheden

Maatwerk, kwaliteit en pragmatische aanpak zijn sleutelwoorden in jouw functie als Adviseur Werving & Selectie. Je weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt eruit ziet en hoe je deze moet benaderen. Doordat je de Werving- & Selectievraag van de klant scherp analyseert, bied je elke klant een maatwerk oplossing. De oplossing kan een kandidaat zijn voor de perfecte match maar bijvoorbeeld ook een herverdeling van taken binnen het bestaande team en dus geen Werving & Selectie. Beantwoorden van de daadwerkelijke klantvraag kan omdat je vanuit een integrale HRM-gedachte werkt.

Je werkt vanuit de kracht van Helder HRM; HRM-advies waarbij we Werving & Selectie aanbieden vanuit de gedachte als de HR-adviseur van de opdrachtgever. Door deze integrale aanpak weet je een kwalitatieve vertaalslag te maken binnen je eigen specialisme en dus nóg meer maatwerk te leveren aan jouw opdrachtgever. Je krijgt ruimte en verantwoordelijkheid om voor jouw opdrachtgevers het beste werk te leveren.

In deze functie kun je je ondernemerskwaliteiten inzetten om resultaat te behalen. Je commerciële talenten laat je als Adviseur Werving & Selectie tot bloei komen. Je maakt deel uit van een gedreven, professioneel team voor wie kwaliteit en resultaat voor de klant voorop staat. Je aandeel en het resultaat van je werk binnen Helder HRM zijn dus groot. Je werkt vanuit ons kantoor in Hengelo. Om je werk goed te kunnen doen, maak je gebruik van ons CRM-systeem.

Wij hebben zowel mogelijkheden om vanuit een zelfstandige rol te werken voor Helder HRM als ook in loondienst.

Deze functie vereist

• Je bent een zelfstarter die goed georganiseerd en gestructureerd kan werken;
• Je bent een commercieel talent dat houdt van netwerken, zowel intern als extern;
• Je hebt dan ook een waardevol zakelijk netwerk;
• Bij alles wat je doet blijf je gefocust op kwaliteit;
• Je handelt als een ondernemer die kansen ziet en benut;
• Je hebt doorzettingsvermogen;
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur P&A, CE);
• Je hebt enige jaren werkervaring als recruiter.

Wil jij werken vanuit toegevoegde waarde voor je klant door maatwerk te leveren, ben je ondernemend en kun je goed zelfstandig werken, dan is dit de functie voor jou!

Solliciteren

Laat ons weten waarom jij geknipt bent om ons team te versterken. Stuur naast je motivatie je uitgebreide CV naar talent@helder-hrm.nl. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 074 – 256 9676.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring