Business Controller

Twente

Organisatie

Onze opdrachtgever is een producent van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve foodproducten, zowel voor de retail- als de foodservice markt. Het is een succesvolle onderneming volop in ontwikkeling. Vanuit deze ontwikkeling steekt zij veel energie in productontwikkeling nieuwe concepten/markten.
Je werkt vanuit een zeer betrokken team welke flexibel is en continu bezig is met het verbeteren van de processen. Kansen zien, kansen pakken, daadkrachtig optreden samen met je collega’s zijn kernwoorden voor deze opdrachtgever.

Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie ben je de schakel tussen de operatie en finance en het financiële geweten van de organisatie. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

Het uitbouwen van een efficiënte en betrouwbare structuur voor alle managementinformatie;
De verdere ontwikkeling en het onderhouden van het kostenmodel binnen de verschillende werkmaatschappijen;
Het opstellen van de financiële rapportages (periodiek en adhoc), je analyseert deze en signaleert belangrijke ontwikkelingen en trends waardoor de organisatie scherp blijft;
Het opstellen van de begrotingsvoorbereiding en de jaarafsluiting, daarnaast voorzie je de verschillende budgethouders van rapportages;
Het onderhouden van contacten met Accountmanagement, afdelingsverantwoordelijken en franchisers;
Het adviseren van de Financieel Directeur en het Hoofd Administratie bij financieel administratieve vraagstukken.

Deze functie vereist

Als Business controller beschik je over een afgeronde relevante HBO/WO opleiding. Daarnaast heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie en kennis van geautomatiseerde administratieve systemen.

Je bent communicatief en analytisch sterk, pragmatisch en beschikt over een oplossingsgerichte en toegankelijke proactieve houding. Je bent een enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in zijn/haar schoenen staat.

Solliciteren

Graag zien wij jouw sollicitatie door middel van een uitgebreid cv en een motivatie tegemoet. Geef daarbij uitgebreid aan waarom jij geschikt bent voor deze functie en voor hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Wij nemen alleen de sollicitaties in behandeling waarbij de motivatie is toegevoegd.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring