Zelfstandige administrateur met een positieve drive! (1,0fte)

Denekamp

Organisatie

Apetito is een van oorsprong Duits bedrijf dat sinds 1989 ook actief is in de Nederlandse markt. De hoofdvestiging van apetito Nederland is gevestigd in Denekamp. Apetito heeft ruim 50 jaar ervaring in het bereiden van maaltijden en het ontwikkelen van totaaloplossingen voor uiteenlopende doelgroepen, zoals verzorgingstehuizen, kinderopvangcentra maar ook particulieren. In Europa genieten dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen van de maaltijden van apetito. Bonfait is een zusteronderneming die ook onder de apetito groep valt; Bonfait heeft zich toegelegd op de productie en verkoop van koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten, (pasta)salades, soepen, en sauzen. Met meer dan 25 jaar verservaring, durven zij te stellen de wensen en behoeften van de klanten goed te kennen. De klantenkring van Bonfait bestaat uit versspeciaalzaken, supermarkten en instellingen binnen de Europese foodmarkt.

Jouw verantwoordelijkheden

Als administrateur bij apetito/Bonfait werk je als rechterhand van de manager financiële administratie en ben je verantwoordelijk voor o.a. de maandafsluiting, belasting aangiftes, het inlezen van de salarisadministratie en het opstellen van de concept jaarrekening. Je zorg ervoor dat alles tijdig en accuraat wordt aangeleverd zodat de manager financiële administratie de eindcontrole kan verrichten. Bij afwezigheid van de manager financiële administratie ben jij zijn vervanger en het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op de financiële afdeling.

Deze functie vereist

• Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO opleiding richting Bedrijfseconomie;
• Je bent accuraat, werkt gestructureerd en bent bereidt over te werken;
• Je bent een teamplayer maar kan ook goed zelfstandig opereren;
• Je bent communicatief vaardig en van nature positief ingesteld;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift.

Solliciteren

Werving & selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Overtuig ons in minimaal 5 regels waarom jij de geschikte administrateur bent voor apetito. Voeg tevens je uitgebreide CV toe. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 30 april. Wij nemen de sollicitatie alleen in behandeling als deze is voorzien van een motivatie.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring