Hoofd ICT met visie (1,0 fte)

Hengelo

Organisatie

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven , HEKS’NKAAS©, Van der Poel Desserts en Lingehof behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in o.a. Nederland, België, Duitsland en Engeland

Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren, ontwikkelen en implementeren van ICT-systemen van en tussen de verschillende werkmaatschappijen binnen de Roerink Food Family. Daarbij zorg je ervoor dat de geautomatiseerde bedrijfsprocessen optimaal verlopen. Hierbij steek je ook zelf de handen uit de mouwen.
Daarnaast breng je nieuwe kansen en ontwikkelingen op het gebied van automatisering in kaart door het (mede) ontwikkelen van beleidsvoorstellen en deelname aan overlegvormen en projecten binnen het bedrijf.
Je bewaakt te allen tijde de kwaliteit en prestaties van de afzonderlijke afdelingen en zorgt dat ze operationeel zijn en blijven. Je stelt een jaarplan op voor de eigen afdeling en zorgt voor een goede evaluatie van de verrichte activiteiten. Als hoofd ICT ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de medewerkers van de afdeling ICT en het onderhouden van de zakelijke contacten.

Deze functie vereist

• Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO of academisch-niveau op het terrein van ICT of Bedrijfskunde;
• Je hebt minimaal 5 jaren werkervaring in een soortgelijke functie binnen een productiebedrijf ;
• Je beschikt over brede kennis van automatisering binnen de afdelingen Planning & Logistiek en hebt kennis en ervaring van de inrichting van ERP-pakketten. Bij de RFF wordt gewerkt met M3;
• Je bent bedreven in het beleidsmatig denken en hebt tevens bedrijfseconomische kennis;
• Je hebt een groot probleemoplossend vermogen, je bent integer, besluitvaardig en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht.

Solliciteren

Werving & selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Overtuig ons in minimaal 5 regels waarom jij het geschikte Hoofd ICT bent voor Roerink Food Family. Voeg tevens je uitgebreide CV toe. Je kunt solliciteren tot uiterlijk 30 april a.s. Wij nemen de sollicitatie alleen in behandeling als deze is voorzien van een motivatie.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring