Gedreven medewerker finance (0,8/1,0)

Twekkelo

Organisatie

Zuivelhoeve is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vijf verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, unieke smeerdips met roomkaas, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve is producent van hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail- als institutionele markt in de focusgebieden Nederland, Engeland, België en Duitsland.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Medewerker Finance ben jij een spin in het web op onze afdeling Finance. In deze rol draag je zorg voor de financiële administratie, waaronder debiteuren- en crediteurenadministratie en het verwerken van aanverwante gerelateerde administratie.

Het takenpakket ziet er als volgt uit:
•Het opmaken van facturen middels een geautomatiseerd systeem;
•Het wekelijks controleren van debiteurenoverzichten. Actie ondernemen op eventuele achterstanden;
•Verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie waaronder coderen, inboeken, fiatteren, en betalingen klaarzetten;
•Controleren van sub administraties binnen het grootboek. Op regelmatige basis voorraadlijsten controleren met grootboek;
•Het boeken van betalingen en controle op saldi.

Deze functie vereist

•Afgeronde HBO opleiding richting Bedrijfsadministratie;
•Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast heb je kennis van diverse automatiseringssystemen waaronder M3;
•Minimaal 3 jaar ervaring als Administrateur, bij voorkeur in de FMCG;
•Je hebt een no-nonsense mentaliteit, goede contactuele eigenschappen en een proactieve analytische werkhouding met de nodige overtuigingskracht;
•Je bent een initiatiefrijke zelfstandige enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen en stevig in zijn schoenen staat.

Solliciteren

Spreekt het je aan om te werken in een mooi, succesvol en dynamisch bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan mailen naar talent@helder-hrm.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over de Zuivelhoeve? Bel dan naar 06 – 48178096.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: