Sales en Business Controller (Fulltime)

Organisatie

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Sales & Business Controller bouw je de rol van sparring partner tussen Sales, Operations en Finance de komende jaren verder uit. Je ressorteert rechtstreeks onder de Financieel Directeur en je bent het financiële geweten – met een sterk commercieel gevoel – binnen de verschillende werkmaatschappijen.

Als Controller ben je verantwoordelijk voor:

Het berekenen van de overeen te komen commerciële afspraken op klantniveau alsmede evaluatie van ingezette acties. Meedenken en adviseren tijdens jaardeals;
Regelmatige analyse van het assortiment per account en de bijdrage hiervan aan het resultaat;
Opstellen van kostprijzen en inrichting hiervan in het ERP systeem teneinde tijdig correcte margeberekeningen per product te verkrijgen ten behoeve van commercie;
De verdere ontwikkeling van en het onderhouden van het kostprijsmodel binnen de verschillende werkmaatschappijen;
Het uitbouwen van een efficiënte en betrouwbare structuur voor alle (met name commerciële) managementinformatie;
Mede opstellen van het investeringsbudget en assisteren bij de totstandkoming van grote investeringsaanvragen;

Deze functie vereist

Als Controller beschik je over een afgeronde relevante financieel commerciële WO/ HBO+ opleiding. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een complex productiebedrijf. Vanzelfsprekend heb je kennis van geautomatiseerde administratieve systemen binnen een ERP-omgeving, bij voorkeur M3.

Je bent commercieel analytisch sterk, pragmatisch en beschikt over een oplossingsgerichte en toegankelijke proactieve houding. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent in staat om financiële data uit te leggen aan non-financials. Verder ben je een enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen, heel snel kan schakelen en stevig in zijn/haar schoenen staat.

Solliciteren

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet. Je kan jouw sollicitatie mailen naar marjolein@helder-hrm.nl of reageren via de link. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Marjolein Jacobs, te bereiken op bovenstaand mailadres of bel naar 0648178096.

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: