Enthousiaste & ervaren online marketeer (Fulltime)

Denekamp

Organisatie

apetito is een van oorsprong Duits bedrijf dat sinds 1989 ook actief is in de Nederlandse markt. De hoofdvestiging van apetito Nederland is gevestigd in Denekamp. apetito heeft ruim 50 jaar ervaring in het bereiden van maaltijden en het ontwikkelen van totaaloplossingen voor uiteenlopende doelgroepen, zoals verzorgingstehuizen, kinderopvangcentra maar ook particulieren. In Europa genieten dagelijks meer dan 1,3 miljoen mensen van de maaltijden van apetito.

Wij zoeken mensen die met hun capaciteiten en betrokkenheid een bijdrage willen leveren aan een succesvolle toekomst. Het is onze overtuiging en filosofie dat we elkaar sterker maken. We bieden onze medewerkers een werkomgeving die plezier biedt, waar eigen initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel gestimuleerd worden en samenwerking en gemeenschappelijk succes op de voorgrond staan.

Jouw verantwoordelijkheden

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste online marketeer die ons team komt versterken. In deze uitdagende functie ontwikkel je promotionele acties gericht op onze B2C-doelgroepen die je naar on- & offline toepassing vertaalt. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor onze digital business activiteiten. Hierbij weet je traffic te genereren naar de verschillende websites waarbij je werkt aan een groei van conversie. Je ontwikkelt nieuwe strategieën/campagnes op het gebied van online marketing en e-commerce en bent in staat om daar helder over te rapporteren.
Spreekt jou dit aan en ben jij die creatieve professional die getraind is in de werking van actuele on- en offline marketing, die ‘thuis’ is in CMS/IT-systemen en die een maximaal commercieel resultaat nastreeft? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat ga je zoal doen?
– Je coördineert de creatie en uitvoering van promotionele acties en campagnes voor on-/offline
– Je bent sparringpartner voor onze externe partner digital en analyseert resultaten, rapporteert én adviseert over verbetering van de campagnes
– Je ontwikkelt content voor social media, website en marketingacties
– Je bouwt aan het merk apetito en zorgt voor zichtbaarheid (SEO, SEA, Google Adwords)
– Je neemt zo nodig deel aan (internationale) projectgroepen
– Je bouwt voort op het werk van je voorganger en breidt dit uit

Deze functie vereist

Herken je je in het volgende profiel?
– Afgeronde HBO-opleiding communicatie en marketing met specialisatie op online/digital
– relevante werkervaring
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
– Kennis van content management systemen (Sitecore is een pré) en een goede Excel beheersing
– Creatief, gemotiveerd, zelfstarter, accuraat, resultaatgericht, teamworker
– In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Denekamp

apetito als werkgever:
Bij apetito vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé kunnen vinden en dat ze zich persoonlijk ontwikkelen. Ook buiten de onderneming onttrekken we ons niet aan onze verantwoordelijkheid, door ons in te zetten voor het verbeteren van de gezondheid, voor bewuste voeding en door onze inzet duurzaam te handelen.

Solliciteren

Werving & selectie voor deze vacature ligt in handen van Helder HRM. Overtuig ons waarom jij de geschikte Online Marketeer bent voor apetito. Voeg tevens je uitgebreide CV toe. Voor meer informatie kan je bellen met 074-2569676

Terug naar overzicht | Reageer direct

Neem contact op

Helder HRM

Adam Smithstraat 43

7559 SW Hengelo Ov

074 256 9676

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via: