Operator Inpak (fulltime)

Oldenzaal

Organisatie

Bij Pré Pain bakken ze heerlijk bake-off brood van de beste kwaliteit voor de klant en uiteindelijk natuurlijk ook voor de consument. Met state of the art bakkerijtechnologie en jarenlange ervaring garanderen zij producten die exact aansluiten bij de marktvraag.

Pré Pain is dus een ervaren en professionele bakkerij voor bake-off broodproducten en zij richten zich op de (inter)nationale foodretail en foodservice markt.

Sinds 2015 is Pré Pain onderdeel van Aryzta. Een wereldwijde specialist in afbak/bake-off producten met meer dan 90 productielijnen en dé nummer 1 leverancier in Europa.

Jouw verantwoordelijkheden

Als operator inpak ben jij er in de eerste plaats verantwoordelijk voor dat de machines blijven draaien. Omdat het een 24 uurs bedrijf is zoek jij er altijd naar om het maximale uit de machines te halen, door het verhelpen van storingen en eerstelijns onderhoud. Enige affiniteit met machines is daarom vereist.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aanwezigheid van de juiste verpakkingsmaterialen en hulpstoffen, deze stem je vervolgens af op de benodigde materialen.

Als procesbewaker signaleer je onvolkomenheden en voer je kwaliteitscontroles uit met betrekking tot de verpakkingen én de systemen. Daarnaast voer je ook handmatige inpak- en controlewerkzaamheden uit als dit nodig is voor de voortgang van het proces.

Jij bent voor Pré Pain belangrijk omdat jij de schakel bent tussen het leveren van de juiste én kwalitatief hoogstaande producten. Je stuurt je eigen team aan en samen zorg je voor het beste resultaat en tijdige aflevering. Je rapporteert aan je teamleider.

Deze functie vereist

De operator inpak die wij zoeken heeft een positieve en proactieve houding. Hij/zij is goed in de communicatie met de collega’s en zorgt voor een goede sfeer in het team. Verder vragen wij:

– Wij zoeken een kandidaat met minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
– Fulltime beschikbaarheid in een 5 ploegensysteem;
– Hij/zij heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring als operator in de proces-/voedingsmiddelenindustrie of als bakker;
– Wij zoeken iemand die algemene technische kennis heeft. Daarnaast vragen we goede kennis van de HACCP-richtlijnen en van het productie proces;
– Werken in een vlot tempo terwijl je kritisch blijft op de kwaliteit van de producten is je tweede natuur;
– Storing? Geen probleem voor jou, want je bent flexibel en stressbestendig;
– Tot slot is het vanzelfsprekend voor je om mee te denken in het verbeteren van de werkprocessen.

Solliciteren

Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Ben je klaar voor een afwisselende functie met ontwikkelingsmogelijkheden? Dan zien we graag jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief tegemoet!

Voor meer informatie of vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Michelle Spit-Mobron te bereiken op: talent@helder-hrm.nl of via 06-53254789

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring