Teamleider (0,8- 1,0 FTE) in 2 ploegen

Ben jij van nature een aanpakker, heb je technische voelsprieten, een passie voor eten en zit leidinggeven je in het bloed? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Bij Bonfait bereiden we dagelijks verse maaltijden en salades voor supermarkten en food-service, voor klanten in Nederland en andere Europese landen. Ca. 200 betrokken collega’s, met passie voor lekker eten, gevoel voor kwaliteit, bereiden samen een gevarieerd aanbod aan pure maaltijden waar je blij van wordt. In de basis wordt op traditionele wijze gekookt, waardoor de pure smaak behouden blijft en er geen kunstmatige hulpstoffen gebruikt hoeven te worden. Daaromheen verlopen diverse processen geautomatiseerd en gestandaardiseerd, om dagelijks zoveel mogelijk klanten met een constante kwaliteit te kunnen bedienen. Sinds 25 januari 2021 maakt Bonfait als zelfstandige werkmaatschappij, onderdeel uit van de Van Loon Group. Wegens het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een: TEAMLEIDER (32-40 uur) in 2-ploegen

Functie:
Als Teamleider van de afdelingen Keuken, Afvul en Impeditie ben je samen met je collega Teamleider verantwoordelijk voor het zelfstandig leiden van de afdeling, binnen de afgesproken doelstellingen en budgettering. Je bent continu bezig met het realiseren van de afdelingsresultaten en zet daarvoor de benodigde mensen en middelen in. Je zorgt voor afstemming met je directe collega Teamleider en de Productiemanager. Je daagt jezelf en de medewerkers uit je ploeg uit tot het neerzetten van topprestaties door je enthousiasme en gedrevenheid. Je realiseert de overeengekomen productiedoelstellingen en normen. Een optimale personeelsbezetting valt ook onder jouw verantwoordelijkheid, net als het houden van het afdelingsoverleg en de beoordelingsgesprekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Good Manufacturing Practices op de afdeling volgens de geldende hygiëne- en kwaliteitsstandaarden. Ook is het optimaliseren van ARBO/veiligheid een onderdeel van jouw takenpakket. Ben jij van nature een aanpakker, een geboren leider en ga je een uitdaging niet uit de weg ? Wil je werken in een fijne en dynamische werkomgeving?

Aanbod:
• Er wordt gestart met een tijdelijk contract en als het beide partijen bevalt, dan wordt dat omgezet naar een vast contract.
• Een fulltime functie voor 40 uur per week in 2-ploegendienst (32 uur per week is ook bespreekbaar).
• Ploegendienst: maandag t/m vrijdag: 06:00/07:00 – 14:30/15:30 uur en van 14:30/15:30 – 23:00/00:00 uur.
• Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en is volgens CAO Gemaksvoeding.
• 25 vakantiedagen + 15 atv dagen per jaar en de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vakantiedagen.
• Goede pensioenvoorziening en collectiviteitskorting bij verzekeringen.

Interesse?
Voor vragen kun je contact opnemen met Marjolein Jacobs van Helder HRM via marjolein@helder-hrm of 0648178096. Solliciteren kan via deze site of ook per email met CV en motivatie toegevoegd.

Terug naar overzicht

Neem contact op

Helder HRM

Lasondersingel 151

7514 BR Enschede

053 8200 918

info@helder-hrm.nl

Deel deze vacature via:

  • 1. Persoonlijke gegevens

  • 2. Bijlagen uploaden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  • 3. Privacyverklaring