Doorontwikkeling medewerkers

Training en Coaching

Wil jij jullie medewerkers laten door ontwikkelen en wil je weten waar te beginnen?

  Zo helder als wij zijn, hebben wij voor jullie organisatie snel in beeld hoe dit aan te vliegen.

  We hebben een aantal praktische trainingen om vaardigheden bij medewerkers te ontwikkelen. Vanuit onze HR-expertise coachen wij “on the job”. Als je medewerker bijvoorbeeld aangeeft vast te lopen, is er de mogelijkheid voor individuele coaching. We bieden de medewerker een veilige bedding om zich open te stellen. En zo kunnen wij vlot achterhalen waar de knelpunten zitten en daar een passend vervolgtraject op maken.

  Of gaat het om het beter laten stromen van teamenergie? Ook dan zijn wij graag bij jullie in beeld. Wij gaan met jullie team aan de slag zodat zij zichzelf en elkaar beter leren kennen. Elkaars kwaliteiten te ontdekken op een speelse manier. Om vervolgens te kijken wat daarna nodig is om de individuele medewerker volledig zichzelf te kunnen laten zijn. Met natuurlijk als hoger doel een zo hoog mogelijke productiviteit in jullie organisatie!

  Voor bedrijven met een eigen HR-afdeling waar soms vakinhoudelijke kennis mist bieden wij begeleiding. Bijvoorbeeld bij verzuimreductie, bij werving & selectie en/of bij arbeidsvoorwaardelijke zaken. Een startende HR professional kan hier vaak veel baat bij hebben. Input van ons kan zaken snel helder krijgen zodat jullie organisatie weer verder kan .

  Maatwerk

  Omdat wat wij doen mensenwerk is, is ook veel van ons aanbod maatwerk.

  Wij bieden ondersteuning en advies en selecteren de grootste talenten!
  Vraag ons dus naar mogelijkheden op maat!