Samen sterker

Teamtraining

Helder HRM verzorgt teamtrainingen

Een optimale samenwerking binnen een team vergt een goede communicatie en de juiste persoon op de juiste plek. Dit is waarom wij hierop focussen tijdens onze diverse trainingen.

We hebben een divers aanbod van trainingen in gesprekstechnieken, in leiderschap, in duurzame inzetbaarheid en teamdynamiek. Bij deze trainingen gebruiken we veelal de DISC methodiek ter ondersteuning.

De training duurzame inzetbaarheid en gesprekstechnieken geven wij in samenwerking met een arbodienstverlener in Twente. 

Vraag naar de mogelijkheden!

Wij hebben onlangs de teamtraining gedaan, gebaseerd op het DISC-model. Het was een leuke en inspirerende dag. Het heeft ons als team hechter gemaakt en inzicht gegeven in onze verschillende communicatie stijlen en hoe we daardoor goed kunnen samenwerken. Het heeft ook inzicht gegeven in waar onze sterke en zwakke punten liggen. Het was inspirerend om te zien hoe we onze verschillende persoonlijkheden en drijfveren op een constructieve manier kunnen inzetten. Dus een hoop geleerd dat we in de toekomst zeker kunnen inzetten en gebruiken.

Ariane van den Boomgaard

Inzetbaarheidsadviseur en mede-eigenaar , Waarborg Arbo