Tools om ontwikkeling te ondersteunen

Individuele Coaching

Heb jij het gereedschap wel ergens ik je rugzak, maar weet je het niet meer op de juiste manier te gebruiken? Of moet je rugzak verder aangevuld worden?

Individuele coaching

Wanneer medewerkers zich ontwikkelen en stappen zetten komen ze ook weer nieuwe dingen tegen waarvoor ze eveneens nieuwe tools nodig hebben. Of ze hebben tools nodig die ze nog niet eerder gebruikt hebben en niet meer optimaal weten in te zetten. Hier kunnen wij bij ondersteunen!

Helder HRM coacht veel medewerkers die doorgroeien binnen de organisatie waar ze werken en ineens een aansturende rol krijgen. Communicatie, samenwerking en draagvlak zijn dan de kernwoorden. In een op maat gemaakt traject trainen/coachen wij de medewerker 1 op 1. We doen dit d.m.v. een afwisseling van theorie, spelmethodiek en coaching on the job.
Zo zorgen we er samen voor dat de medewerker beter in het zadel komt en naast de coachee ook het team en de organisatie meegroeit!

In de afgelopen periode heb ik een persoonlijk leiderschapstraject mogen volgen bij Marjolein van Helder HRM. Vanaf de eerste kennismaking weet Marjolein jouw persoonlijke behoefte te achterhalen. Op basis van jouw wensen, wordt een op maat gemaakt traject samengesteld. Het traject bestond uit interessante theorie, praktische casussen en waardevolle 1-op-1 coaching. Een zeer leerzame, waardevolle en plezierige ervaring! Bedankt voor de geweldige ondersteuning Marjolein!

Tim Gerritsen

Teamleider, Vivera