Fluitend naar je werk

Talenten

Wanneer je je als medewerker fijn voelt op je werkplek en doet waar je energie van krijgt dan gaat de productiviteit en kwaliteit van het werk aanzienlijk omhoog. Hier heeft een ieder baat bij!

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Je brengt er veel tijd door. Het is niet alleen belangrijk voor je inkomen, maar om nog veel meer redenen. Het is een ontmoetingsplek, je wordt uitgedaagd, je draagt bij aan een doel, het geeft zingeving of misschien wel aanzien.
Hoe fijn is het als je fluitend naar je werk gaat. Hoe is dit voor jou?

Wil jij je oriënteren op een andere baan, dan helpen we je daar graag bij.
In een kennismakingsgesprek besteden wij aandacht aan jouw persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten, vragen we door op waardes die voor jou belangrijk zijn en gaan we na welke omgeving en cultuur bij jou matchen.

Vragen als:

  • wie ben jij?
  • waar krijg jij energie van?
  • wat vind jij belangrijk in werk en leven?
  • wat zijn jouw toekomstdromen?

komen in de gesprekken met onze professionals veelvuldig aan bod.

Naast de soft skills (de persoonlijke eigenschappen) mogen de harde skills (opleiding, kennis en werkervaring) uiteraard niet ontbreken in het gesprek. Je nieuwe werkgever wil immers graag er van overtuigd raken dat je over de juiste vaardigheden beschikt om de functie uit te oefenen.

Wij vragen onze kandidaten ons ook op de hoogte te houden van hun (persoonlijke) ontwikkeling. Want hoe beter wij onze kandidaten kennen, hoe beter de functie die wij aanbieden, bij hen en bij het bedrijf past.

Wel zo helder!

Ben jij je aan het oriënteren op een vervolgstap in jouw carrière? Laten we dan een intakegesprek plannen. Wij geven helderheid aan jouw loopbaan!