Win-win!

Al jaren zijn wij van Helder HRM actief in de werving- en selectiebranche. Voornamelijk voor de foodbranche in Oost-Nederland hebben wij regelmatig mooie vacatures bij bekende organisaties. Mede door deze ervaring is ons netwerk binnen deze branche gegroeid, wat ons maakt tot dé specialist op dit gebied. Wij zorgen voor toegevoegde waarde voor zowel opdrachtgever als kandidaat! De uitdaging om een win-win situatie te creëren tussen beide partijen, gaan wij dan ook niet uit de weg.

Bij sommige vacatures is een dergelijke situatie makkelijker te bereiken dan bij andere vacatures. Zo is binnen de foodbranche een tekort aan procesoperators te zien, een tekort waar wij graag werk van maken. Wij kunnen, dankzij ons grote netwerk, samen met operators op zoek gaan naar de organisatie waar de beste match mee is. Dat is wel zo prettig, voor opdrachtgever én kandidaat! Heb jij ervaring als operator en ga jij graag aan de slag in de foodbranche? Klik dan hier voor onze vacature.

De functie van ‘procesoperator voedingsmiddelenindustrie’ wordt door het UWV gezien als krapteberoep. Deze technische krapteberoepen lenen zich perfect voor opleidings- en omscholingstrajecten. Wij zijn dan ook niet alleen op zoek naar ervaren operators: ook mensen die graag in deze mooi branche willen werken zijn welkom! Heb jij interesse in een betaalde opleiding waarbij je opgeleid wordt tot operator? Klik dan hier voor onze vacature van leerling operator.

Naast de vacatures voor operators, hebben wij nog meer interessante en uitdagende vacatures. Kijk snel bij onze actuele vacatures.